Hatalmas fejlesztésekre kerülhet sor Észak-Magyarországon

Több tízmilliárd forintot fordíthatnak fejlesztésekre, beruházásokra sikeres pályázat esetén a vállalkozók az észak-magyarországi régió megyéiben – közölte Becsó Zsolt, a régió fejlesztési tanácsának elnöke miskolci sajtótájékoztatóján pénteken.

MNO
2011. 06. 03. 14:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Új Széchenyi-terv meghirdetése óta az Észak-Magyarországi Operatív Program keretében 10 pályázatot hirdetettek meg a Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyék alkotta régióban, csaknem 37 milliárd forint értékben, a pályázatok közül három a vállalkozásfejlesztési, három a Gyógyító Magyarország egészségipari, míg két pályázat a közlekedésfejlesztési programhoz kapcsolódik.

Becsó Zsolt közölte: három pályázati konstrukció segíti az elmúlt évi árvíz sújtotta településeket, a projekt összege 10 milliárd forint.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.