Hernandez háromszor is lecsapott

A címvédő Mexikó, illetve Costa Rica válogatottja is fölényes, 5-0-s sikerrel kezdte meg szereplését az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany Kupán.

MNO
2011. 06. 06. 7:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A CONCACAF régió kontinenstornájának vasárnapi nyitónapján a mexikói együttes az első félidőben még nem tudta bevenni a salvadoriak kapuját, a fordulás után azonban „átgázolt” gyengébb képességű riválisán, s – nem utolsósorban a Manchester United csatára, Javier Hernandez mesterhármasának köszönhetően – simán győzött.

A Costa Rica-i csapat Kuba együttesét győzte le nagyon könnyedén.

Eredmények, 1. forduló: A csoport (Dallas):

Costa Rica-Kuba 5-0 (2-0)
Mexikó-Salvador 5-0 (0-0)

A B csoportban Jamaica, Honduras, Grenada és Guatemala, a C-ben pedig az Egyesült Államok, Kanada, Panama és Guadeloupe szerepel. A négyesekből az első két-két csapat, illetve a két legjobb harmadik jut a negyeddöntőbe.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.