Kétszáz négyzetméteren égett

Kigyulladt egy takarmány-előállító cég üzemcsarnoka hétfőre virradó éjszaka Hódmezővásárhelyen, személyi sérülés nem történt – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

MNO
2011. 06. 06. 8:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tátrai János elmondta, hogy hajnali fél háromkor kapták a riasztást; a kukoricacsutkákat tároló és feldolgozó csarnokban mintegy kétszáz négyzetméteres területen égett a porrá őrölt csutka, illetve több szalmabála is.

A hármas, kiemelt fokozatú tüzet mintegy másfél óra alatt sikerült megfékezniük szegedi, hódmezővásárhelyi és orosházi tűzoltóknak, akik hét gépjárműfecskendővel érkeztek a helyszínre. A tűz keletkezésének okát és a kár mértékét még vizsgálják – tette hozzá a sajtószóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.