Leégett egy családi ház melléképülete

Kigyulladt és leégett a Pest megyei Nyársapáton kedden egy családi ház melléképülete, amelyben egy autót és egy utánfutót is tároltak; személyi sérülés nem történt – közölte a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese. A tűzoltóság mellett a rendőrség is vizsgálja az eset körülményeit.

MNO
2011. 06. 28. 17:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó János tűzoltó ezredes tájékoztatása szerint egyelőre nem lehet tudni, mitől kapott lángra a melléképület, de annyi bizonyos, hogy a közelben avart és szemetet égettek. Pontos válasz csak a tűzvizsgálat eredményének ismeretében adható – tette hozzá.

Kovács Viktória, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte: a rendőrség is vizsgálja az ügyet, de egyelőre megvárják a tűzvizsgálat eredményét; elsősorban arra kíváncsiak, hogy szándékos gyújtogatás okozta-e a tüzet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.