Leszakította a vihar a vezetéket

Leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték vasárnap délután a Pest megyei Hévízgyörk központjában, a hibaelhárításon már dolgoznak – közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

MNO
2011. 06. 05. 17:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Loch Erika tájékoztatása szerint a Kossuth Lajos utcában egy 20 kilowattos vezeték szakadt le; a gödöllői tűzoltók az elektromos művek szakembereinek megérkezéséig lezárták a környéket. A szóvivő nem tudott információval szolgálni a vezetékszakadás okáról.

Az MTI-nek a helyi polgárőrség helyettes vezetője azt mondta, hogy a településen átvonuló igen heves vihar okozta a gondot. Pili Károly közlése szerint a Kossuth Lajos utcai trafóba villám csapott, emiatt kora délután óta az egész faluban nincs áram. Azt, hogy mikorra sikerül elhárítani a hibát, illetve keletkezett-e egyéb kár is, egyelőre nem lehet tudni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.