Madonna stúdióba vonul

Stúdióba vonul júliusban Madonna, hogy megkezdje legújabb albumának munkálatait – közölte az énekesnő képviselője a Twitter közösségi portálon.

MNO
2011. 06. 17. 6:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Guy Oseary nem közölt részleteket, annyit jegyzett meg, hogy a popcsillag már tudja, mely producerekkel akar együtt dolgozni. Madonna új lemezének stílusáról sem árult el semmit. A készülő album lesz a híresség 12. nagylemeze, olyan sikerek után, mint a Ray of Light, a Music vagy épp a Hard Candy.

Guy Oseary válaszolt viszont azokra a mendemondákra, amelyek szerint az énekesnő régebbi munkáinak, mindenekelőtt a turnék – például a The Blonde Ambition Tour – kiadatlan felvételeinek újramaszterizálásán gondolkozik. A sajtós úgy fogalmazott, még nincsenek pontos tervek ezen a területen. Emlékeztetett, ez az énekesnő korábbi képviselőjétől, a Warner Music kiadótól is függ, Madonna azonban már rég szakított a lemezcéggel. A popcsillag jelenleg filmes projektjén dolgozik, W. E. címmel Wallis Simpson és VIII. Eduárd angol király szerelmének történetét dolgozza fel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.