Magához vette a tálcán lévő ékszereket

Megloptak egy ékszerészt Békéscsabán; a kár félmillió forint – közölte a rendőrség pénteken.

MNO
2011. 06. 03. 10:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ismeretlen férfi csütörtök délután ment be a Mednyánszky utcai ékszerboltba, ahol több ékszer megtekintése után nyakláncokat kért az eladótól. A tulajdonos egy ékszertartó tálcán körülbelül 15-20 darab, 14 karátos, magyar fémjelzett férfi és női nyakláncot tett a pultra – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Albert István hozzátette: az eladó ezt követően az üzlet hátsó részébe ment, hogy további nyakláncokat is megmutasson. Eközben a 30 év körüli szakállas, baseballsapkát viselő férfi a tálcán található, mintegy félmillió forint értékű ékszereket magához vette, majd fizetés nélkül kisétált az üzletből és elfutott.

A békéscsabai rendőrök lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.