Megértették az együttműködés fontosságát

A gázvezetékek összekötésének lehetőségei mellett a visegrádi országok aktív gázipari együttműködéséről és a gázellátás biztonságának kérdéseiről is tárgyalnak a magyar, szlovák, cseh és lengyel szakemberek a szerdától péntekig tartó budapesti IV. Közép-európai Gázkongresszuson, illetve a 43. Nemzetközi Gázkonferencia és Szakkiállításon.

MNO
2011. 06. 16. 18:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zsuga János, a Magyar Gázipari Egyesülés elnöke, aki egyben a Mol-csoporthoz tartozó FGSZ Földgázszállító Zrt. elnök-vezérigazgatója, az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: a közösen, évente más-más országban megrendezett konferencia azt mutatja, hogy a visegrádi országok megértették a regionális együttműködés fontosságát. Hozzátette, az eseményen a gázipari szakemberek arról is tárgyalnak, hogyan lehet „aprópénzre váltani az energiapolitikai célokat”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.