Megszűnik egy kedvezmény a MÁV-nál

Július 1-jétől, vagyis péntektől megszűnik az 55 év felettiek 20 százalékos utazási kedvezménye a vasúton – közölte a MÁV-Start Zrt. csütörtökön.

MNO
2011. 06. 30. 20:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eddig elővételben megváltott, kedvezményes menetjegyek az érvényességen belüli utazásra még felhasználhatók, míg az érvényesség megjelölése nélkül megvásárolt, kedvezményes árú menetjegyek a pénztárakban kezelési költség nélkül visszaválthatók, vagy a vonaton pótdíj felszámítása nélkül teljes árú menetjegyre kiegészíthetők.

Azoknak az utasoknak, akik heti vagy kétheti rendszerességgel utaznak vasúton, a Start Klub kártyacsaládot ajánlja a MÁV-Start Zrt., hiszen a Start Klub család kártyái valamelyikének megvásárlásával fél vagy egy évre kedvezményesen, vagy akár díjmentesen is lehet utazni a belföldi vonatokon – hívja fel a figyelmet a vasúttársaság a közleményben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.