Nem csak a stadionban, a tévében is nézőcsúcsot hozott

Nem csak a stadionban, a tévében is nézőcsúcsot hozott Németországban a házigazdák vasárnapi nyitómeccse a női labdarúgó-világbajnokságon.

MNO
2011. 06. 28. 18:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi szövetség közlése szerint átlagosan 15,4 millióan nézték a címvédő német válogatott Kanada elleni meccsét, de volt olyan, amikor 18 millió tévénéző követte a hazaiak 2–1-es sikerével zárult találkozót. Ez női futballmérkőzést tekintve új csúcs Németországban.

Érdekesség, hogy tavaly a férfi együttes első, Szerbia elleni vb-meccsét tíz százalékkal kevesebben nézték, mint a vasárnapi összecsapást. A találkozó a stadionban is nézőcsúcsot hozott, ugyanis 73 680 szurkoló látogatott ki a berlini Olimpiai Stadionba, ennyi drukker pedig még soha nem tekintett meg női futballmeccset Európában.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.