Nem kellett volna gépfegyverrel pózolni a neten

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai őrizetbe vették P. Márton 39 éves budapesti lakost, aki egy közösségi oldalon fegyverekkel pózolt – tájékoztatta a szervezet csütörtökön az MTI-t.

MNO
2011. 06. 16. 13:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NNI közleménye szerint a férfit szerdán vonták eljárás alá. A gyanúsított lakásán tartott házkutatáskor a nyomozók lefoglaltak egy második világháborús PPS típusú géppisztolyt, amely az elsődleges fegyverszakértői vélemények alapján még most is alkalmas éles lövések leadására.

Az engedély nélkül tartott lőfegyver miatt a rendőrség lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrség kihallgatta a gyanúsítottat, és kezdeményezi előzetes letartóztatását. A rendőrség vizsgálja a férfi kapcsolatrendszerét is, ugyanis a képeken látható többi lőfegyver eredetéről nem adott információt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.