Nincs víz Piliscsaba-Klotildligeten

Csőtörés miatt nincs víz Piliscsaba-Klotildliget nagy részén; a hiba elhárításáig lajtos kocsiból biztosít ivóvizet a szolgáltató – közölte a Duna-menti Regionális Vízmű (DMRV) Zrt. jobb parti üzemigazgatóságának vezetője csütörtök este.

MNO
2011. 06. 30. 17:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Imre tájékoztatása szerint egy 150 milliméteres cső törött el úgy, hogy annak egy teljes, 6 méteres szálát ki kell cserélni. A hiba elhárításával összefüggésben délután 3 órakor a DMRV szakemberei lezárták a vizet Piliscsaba-Klotildligeten – tette hozzá az üzemigazgató.

Mint mondta, emiatt Klotildliget ingatlanjainak a háromnegyedében jelenleg sincs víz (a szolgáltatás Piliscsaba területének körülbelül harmadán szünetel). A javítással várhatóan este 9 és 10 óra között végeznek, addig a helyszínre küldött lajtos kocsiból juthatnak ivóvízhez a lakosok – mondta Szabó Imre.

Az üzemigazgató az MTI más forrásból származó információjára reagálva közölte, elképzelhető, hogy a katolikus egyetem piliscsabai kollégiumaiban is hiába nyitják ki a csapokat, mert ezek az épületek is Klotildligeten találhatók.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.