Összecsapások a fővárosban a parlamenti szavazás előtt + Videó + Képek

Tüntetők egy csoportja ismét összecsapott a rendőrökkel a görög fővárosban szerda reggel, néhány órával azelőtt, hogy a parlament szavaz a megszorító intézkedésekről. <br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/793728" target="_blank"><strong>• Elszabadult a pokol, csuklyás fiatalok támadtak + Képek</strong></a>

MNO
2011. 06. 29. 7:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök könnygázt vetettek be, akárcsak kedd este, amikor csuklyás fiatalok kövekkel és benzinespalackokkal dobálták meg őket. A szerdai parlamenti szavazás a több évre kiterjedő költségvetési megszorító intézkedésekről döntő fontosságú abból a szempontból, hogy a csőd szélén álló Görögország megkapja-e a nemzetközi pénzügyi segítség következő részletét, de kulcskérdés az euróövezet számára is.


A zavargások este is folytatódtak


Tüntetők menekülnek a könnygáz elől


Egy felirat maradványa látszik az athéni parlament előtt szerda reggel




Fotók: Reuters


(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.