Ronaldo nem vette észre, hogy fütyülnek rá

Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott támadója, akit a nézők kifütyültek a szombati, Norvégia elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtező vége felé, utóbb azt nyilatkozta, ebből semmit sem hallott.

MNO
2011. 06. 06. 6:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyakorlatilag észre sem vettem” – mondta a Real Madrid portugál légiósa, hozzátéve: „Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy nyertünk.” Az aranylabdás játékos, aki a közelmúltban zárult idényben csúcsot jelentő negyven találattal lett gólkirály a spanyol Primera Divisiónban, arról is beszélt, hogy nem bánná, ha kevesebb gól szerepelne a neve mellett, de klubcsapatával bajnoki címet és kupasikereket ünnepelhetne.

A válogatottal kapcsolatban megjegyezte: az alakulat Paulo Bento szövetségi kapitány érkezése óta egyre jobb, keményen küzd, és hisz magában. „Nem véletlen, hogy mi állunk az élen a selejtezős csoportunkban” – tette hozzá. A luzitán együttes Hélder Postiga góljával nyert a norvégok ellen az Eb-selejtezők szombati játéknapján.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.