Rövidebb lesz a zempléni fesztivál

A 20. Zempléni Fesztivál, amely az utóbbi években 14 napot ölelt át, főként a főtámogató kivonulása miatt idén kilencnaposra karcsúsodik. A szervezők a programszerkesztésben igyekeztek megtartani a legértékesebb hagyományokat. <br /><br />

MNO
2011. 06. 28. 13:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megszokott hetven program helyett valamivel több, mint negyven esemény várja a Zemplénben lakókat és az oda látogatókat augusztus 12-től 20-ig – mondta el a fesztivált beharangozó keddi budapesti sajtótájékoztatón Turjányi Mikós igazgató.

Hozzátette: eddigi fő támogatójuk, az Antenna Hungária 19 évig állt mögöttük, és nem jó szívvel, de a különadóra hivatkozva az utolsó pillanatban visszalépett. A fesztivál így egy forrásra, a nemzeti erőforrás miniszter keretéből juttatott 35 millió forintra támaszkodhat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.