Takarékszövetkezetet akart kirabolni

Megpróbálta kirabolni a kakasdi takarékszövetkezeti fiókot csütörtök reggel egy férfi, az elkövetőt jelenleg is nagy erőkkel keresik – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 16. 14:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi a Zomba és Vidéke Takarékszövetkezet fiókjában támadt rá egy női alkalmazottra, majd vélhetően megijedt, és futva elmenekült – mondta Kreiner József, a Bonyhádi Rendőrkapitányság sajtóreferense. A nő a támadásban nem sérült meg – tette hozzá.

A támadót a 6-os út irányába látták elszaladni, ezért a rendőrség a főút Bonyhád és Szekszárd közötti szakaszán a lehajtókat lezárta, minden járművet ellenőrzött.

A Teol.hu Tolna megyei hírportál információja szerint egy 190 centiméter magas, baseballsapkát viselő, hátizsákos férfi ment be a takarékszövetkezetbe, a pénzintézet vezetőjét kereste, majd a riasztó megszólalása után elfutott.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.