Tragédiába fulladt az álomnászút

Nászútjuk utolsó napját töltötte a fiatal pár a világ egyik leggyönyörűbb helyén: jókedvűen indultak a páros ejtőernyős repülésre. Crystal és Victor Rodriguez június 4-én házasodott össze a kaliforniai Roseville-ben. Tíznapos nászútra indultak a Bahamákra, a friss házasok paradicsomába.<br />

MNO
2011. 06. 28. 16:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Crystal kedvelte a különleges sportokat, így férje meg sem lepődött, amikor az ejtőernyőzés ötletével állt elő. Pontosabban egy motorcsónak után kötött páros ejtőernyős repülés ötletével. Nászútjuk utolsó napja volt. Jókedvűen csatolták be magukat, néhány perccel később már az óceán felett lebegtek, ahogy a motorcsónak vontatta őket. A Lucayan Beach partján napozó és a vízben fürdőző turisták jól látták a színes ejtőernyősöket, és azt is, ami néhány pillanat múlva bekövetkezett.

A pár körülbelül 65 méterrel a tenger felett repült, amikor hirtelen elpattant az a karabiner, amely a testükre szerelt hámhoz és az ejtőernyőhöz rögzítette őket. Óriási sebességgel csapódtak az óceánba. A 22 éves Crystalon nem tudtak segíteni: a kórházban belehalt sérüléseibe, férje, Victor életéért – aki súlyos belső sérüléseket szenvedett – még mindig küzdenek az orvosok.

A helyi hatóságok azonnali nyomozást rendeltek el az ügyben, szűkszavúan csak ennyit nyilatkoztak: „Eddig annyit tudunk, hogy egy nő belehalt sérüléseibe, egy férfi pedig kritikus állapotban van az ejtőernyős baleset miatt. Az ügyet vizsgáljuk.”

Mint kiderült, az ifjú párnak már nem futotta a balesetbiztosításra, így most a család és a barátok próbálnak összegyűjteni 50 ezer dollárt, amely fedezi Crystal holttestének hazaszállítását.

„Egyszerűen elképzelhetetlen, döbbenetes és megmagyarázhatatlan tragédia. Az Isten legyen Victorral, hogy ha felépül, túljusson ezen!” – mondta a család egyik barátja. „Csupán most házasodtak össze, ott voltunk az esküvőjükön. Annyira boldogok voltak, és akkor jön a hír. Ennyi, ennyi jutott csupán nekik!”

(hirado.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.