Veterán portást igazolt a Spurs

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur leigazolta az Aston Villa 40 éves amerikai kapusát, Brad Friedelt.

MNO
2011. 06. 03. 11:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A volt válogatott hálóőr a brazil Heurelho Gomes „kihívója” lesz a londoniaknál, miután a dél-amerikai portás az elmúlt szezonban többször is nagyot hibázott a mérkőzések során. Friedel – aki 1997 óta szerepel Angliában, korábban az FC Liverpool és a Blackburn kapusa volt – ingyen kerül a fővárosiakhoz, miután Birminghamben lejár a szerződése.

A 82-szeres válogatott portás csúcstartó a Premier League-ben: megszakítás nélkül 275 találkozón szerepelt. A legutóbbi idényben BL-negyeddöntős Tottenham az ötödik helyen végzett a bajnokságban, így a következő szezonban az Európa Ligában indulhat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.