15 házat ürítettek ki Kecskeméten

Két kukoricagránátot, valamint egy 50 centiméter hosszú, lövedéknek látszó tárgyat találtak egy családi ház pincéjében Kecskemét Ballószög településrészén, ezért 15 ház lakóinak el kellett hagyniuk otthonukat kedden – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 07. 26. 17:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök lakossági bejelentésre tartottak házkutatást az egyik házban, és megtalálták a lőszernek látszó tárgyakat – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A kiürített házakba a lakók csak akkor térhetnek vissza, ha a tűzszerészek megvizsgálják, és ha kell, hatástalanítják a lőszereket – tette hozzá Rákosi Mihály. Ha bebizonyosodik, hogy éles lőszereket találtak, akkor lőszerrel való visszaélés bűntette miatt a rendőrség nyomozást indít ismeretlen tettes ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.