Akciózik az LMP + Képek

A Fidesz hét végén ismertetett választójogi elképzeléseiről „egy árva szó nem hangzott el" a választójogi reform kidolgozására létrehozott bizottság ülésein, ezért az LMP fontolóra veszi, hogy a továbbiakban nem vesznek részt a testület munkájában – mondta hétfői parlamenti sajtótájékoztatóján Schiffer András.

MNO
2011. 07. 11. 9:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A frakcióvezető szerint ugyanis a szombati fideszes bejelentések azt mutatják, hogy a kormánypárti többség sem a saját maga által létrehozott intézményeket, sem a közösen elfogadott eljárási szabályokat nem tiszteli. A politikus, aki a sajtótájékoztatón egyébként a Fidesz – általuk vélt – „legnagyobb pofátlanságainak top tízes listáját” sorolta fel, kérdésre válaszolva azt mondta, az esetleges távolmaradásról frakciójuk még nem tudott tárgyalni. Úgy vélte azonban: addig nincs értelme részt venni a bizottsági munkában, amíg a Fidesz nem kezd érdemi egyeztetéseket a másik négy képviselőcsoporttal.





Fotók: Nagy Béla/Magyar Nemzet

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.