Azonnali lépést követel a miniszterelnök-helyettestől

Nyílt levélben szólította fel Rudolf Chmel szlovák kisebbségügyi és emberjogi miniszterelnök-helyettest egy révkomáromi városi képviselő: tegye meg a szükséges lépéseket, hogy a közelmúltban elfogadott kisebbségi nyelvhasználati törvény értelmében az emberek életének, egészségének, biztonságának és vagyonának veszélyét jelző feliratok mihamarabb a kisebbségek nyelvén is megjelenjenek.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/799282" target="_blank"><strong>• Megdöbbentek a miniszterelnök-helyettes nyilatkozatán</strong></a>

MNO
2011. 07. 27. 9:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy tömeges megoldásra volna szükség a villamos művek, a gázművek és a benzintöltő állomások esetében, mivel itt nagy számban jelennek meg olyan feliratok, amelyeket a fenti törvény említ” – írja a miniszterelnöknek Keszegh Béla független révkomáromi képviselő az MTI pozsonyi irodájába is eljuttatott nyílt levelében.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.