Belefulladt egy 13 éves fiú a Lupa-tóba

Fürdőzés közben elmerült és megfulladt egy fiú a Budakalász melletti Lupa-tavak egyikében hétfő délután – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 11. 15:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Viktória elmondta, hogy a 13 éves fiú barátjával együtt tiltott helyen fürdött a bányatóban. A gyerek eddig ismeretlen okból elmerült a vízben, s a gyors segítség ellenére életét vesztette. A tragédia körülményeit a Szentendrei Rendőrkapitányság vizsgálja. Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a tűzoltóság búvárszolgálatát a szemtanúk riasztották. A búvárok gyorsan a helyszínre értek, majd 3 percen belül kihúzták a parttól 8-10 méterre elmerült fiút, akinek az életéért hosszú ideig küzdöttek a mentősök.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.