Brutális: fogadásból végzett 15 éves barátnőjével + Kép

Egy reggeliért végzett 15 éves barátnőjével egy brit fiú. A hidegvérű gyilkos SMS-ben kötött fogadást egy barátjával – írja a The Sun.

Lóska Márton
2011. 07. 29. 3:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mit tennél, ha tényleg megölném?” – olvashatta a „bestiális” gyilkos SMS-ét az esküdtszék, melyet barátjának küldött Joshua Davies. Az ismerős azt hitte, hogy egy újabb viccről van szó, mely a lány meggyilkolásáról szól, ezért úgy válaszolt: „Oh, vennék neked egy reggelit.” A fiatal azonban komolyan gondolta a dolgot. Bevasalta barátján a beígért lakomát, majd azt mondta: „Eljött az idő!” A fiú ezután vette fel a kapcsolatot a 15 éves Rebecca Aylwarddal, mondván, szeretné újrakezdeni kapcsolatukat. Az „izgatott” fiatal lány egyik nagynénjét rávette, hogy vigye el kocsival a faluba, ahol Joshua lakott. A gyilkos ezután becsalta a későbbi áldozatot a közeli erdőbe.



Fotó: The Sun

A mészárlás után eldicsekedett a tettével barátainak. Elmondta, hogy megpróbálta eltörni a lány nyakát, de mivel kiabálni kezdett, felszedett egy rögbilabda nagyságú követ, s bezúzta a lány fejét. „A legrosszabb az volt, mikor éreztem, s láttam, ahogy a koponyája beszakadt” – mondta. A rémtett után Joshua nagynénje otthonában beült a tévé elé, s megnézte a Nem vénnek való vidéket (No Country for Old Men).

Az esküdtszék többsége bűnösnek mondta ki a tavalyi rémtett most 16 éves elkövetőjét. A büntetés mértékét később határozza meg a bíróság.

(The Sun)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.