Egy budapesti pláza tetejéről ugrott a halálba a szegedi gázoló

Öngyilkosságot követett el Budapesten az a 48 éves szegedi férfi, aki előző nap elütött egy lányt, majd a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 27. 8:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szenti Szabolcs elmondta: a baleset hétfőn kora délután történt Szeged-Szentmihályon. Egy 16 éves helybeli lány gyalogolt az út jobb oldalán, s egy arra haladó kisteherautó elütötte. Az autó vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A fiatal lányt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség az adatgyűjtést követően országos körözést adott ki egy 48 éves szegedi férfi ellen, akit segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítottak, ezzel együtt az autója körözését is elrendelték.

A sajtószóvivő hozzátette: a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedd este jelezte, hogy a keresett férfi leugrott az egyik fővárosi bevásárlóközpont – az MTI információja szerint a WestEnd – tetőteraszáról és életét vesztette. A közelben a rendőrség lefoglalta a keresett gépkocsit is – közölte Szenti Szabolcs.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.