Egy kilométer telefonvezetéket loptak

Elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint összesen egy kilométernyi telefonvezetéket loptak el Kunhegyes külterületén – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 26. 12:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint az elkövetők hétfőre virradó éjszaka jártak a Kunhegyes és Kenderes közötti nyílt vasúti pályaszakasz 1108-as és 1103-as vasúti szelvényében. Az érintett területen kétszer 500 méter hosszú, 7 eres alumínium telefonvezetéket vágtak le, a lopással mintegy 250 ezer forint, míg a rongálással csaknem 50 ezer forint kárt okozva. Az ügyben megindult nyomozás során a rendőrök egy helyi színesfém-felvásárló telepen nem sokkal később megtalálták az eltulajdonított vezetékeket, és elfogtak két, ugyancsak kunhegyesi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével – tette hozzá a főhadnagy.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.