Forma–1-es focijeggyel kedvezményes az AS Roma elleni meccs

Nagyon jó hír azoknak, akik nemcsak a Formula–1-et, hanem a színvonalas focit is kedvelik. A 26. Formula–1 ENI Magyar Nagydíj szervezői és a Vasas Sport Club vezetői megállapodtak egymással, hogy azok a szurkolók, akik jegyet váltottak a szerda esti, Szusza Ferenc Stadionban rendezendő F–1-es pilótaválogatott és a magyar All Star csapat meccsére, annak a jegyárát beszámítják az augusztus 3-án, a Puskás Ferenc Stadionban tartandó Vasas–AS Roma centenáriumi találkozó belépőjének árába. A kedvezményes jeggyel a szerencsések több sportág világbajnokait is láthatják élőben.

MNO
2011. 07. 26. 11:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igencsak el lesznek kényeztetve a magyar szurkolók az elkövetkezendő napokban, ugyanis az autóversenyzés csúcsát jelentő F–1-ben a hétvégén rendezik a 26. Formula–1 ENI Magyar Nagydíjat, és a pilóták válogatottja is pályára lép szerda este nyolctól a Szusza Ferenc Stadionban a magyar hírességekből álló All Star csapata ellen. Utóbbira még lehet jegyet kapni 1000 Ft-os egységáron a mérkőzés helyszínén.

A jó focit kedvelők nemcsak a szerdai meccsen szórakozhatnak jól, ugyanis akik jegyet vásárolnak a találkozóra, azok kedvezményesen juthatnak hozzá az augusztus 3-án, a Puskás Ferenc Stadionban rendezendő Vasas–AS Roma centenáriumi mérkőzésre szóló belépőjükhöz. Megállapodás született a Vasas Sport Clubbal, hogy az F–1-es pilóták mérkőzésének jegyárát beleszámítják az ünnepi találkozó belépőinek árába, így az eredetileg 3800, 4800, 6800, 8800 Ft-os jegyeket ezer forinttal olcsóbban, 2800, 3800, 5800, 7800 Ft-ért vehetik meg.

Ha valaki él a kedvezménnyel, akkor rövid időn belül több sportág világbajnokát láthatja élőben, hisz szerdán Sebastian Vettel F–1-es, Kovács Kokó István és Erdei Zsolt ökölvívó, Balogh Gábor öttusa, míg augusztus 3-án Francesco Totti, Danielle De Rossi és Simone Perotta labdarúgó-világbajnokok mutatják be tudásukat a magyar szurkolóknak.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.