Három napig volt a fiatal szőke nő szexrabszolgája + kép

Egy fiatal fodrásznő szexrabszolgájaként végezte egy rabló Oroszországban – írja a The Sun. A brit bulvárlap egyik hozzászólója úgy értékelte a férfi három napon keresztül tartó kínszenvedéseit, hogy „Irány Oroszország!”

Lóska Márton
2011. 07. 13. 10:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három napon keresztül tömött Viagrával és használt szexrabszolgaként egy orosz fodrásznő egy pórul járt rablót, csak hogy megleckéztesse. A férfi azután végezte az üzlet hátsó szobájában, hogy el akarta tulajdonítani a 28 éves nő bevételét, ám azt nem tudhatta, hogy a látszólag törékeny hölgy fekete öves karatés. A 32 éves későbbi áldozatot egy jól irányzott rúgással leterítette a bolttulajdonos, majd egy hajszárító zsinórjával gúzsba kötötte.



A férfit három nap múltával penderítette ki a nő annyival, hogy „tűnj a szemem elől”. Viktor megpróbáltatásai után először a kórházat kereste fel, majd a rendőrségen magyarázkodott, hogy mit keresett egy fodrászüzlet hátsó szobájában a radiátorhoz bilincselve három napon keresztül ajzószereken élve. A hatóságok ezután felkeresték Olgát is, aki beismerte, hogy többször intim kapcsolatba került a férfival, de elmondása szerint nem tartotta étlen-szomjan, sőt egy új farmert és ezer rubelt is adott neki. A történet végére mindketten a rendőrségen kötöttek ki.

(The Sun)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.