Hatalmas koncert készülődik Cardiffban + Képek

Koncerttel emlékezik meg a tervek szerint október 8-án Michael Jacksonról az elhunyt énekes családja, a fellépők sora azonban még nem ismert.

MNO
2011. 07. 26. 11:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az esemény helyszíne Wales, a cardiffi Millennium Stadion lesz, amely 75 ezer néző befogadására alkalmas. A koncertet fizetős televízióadásban és mozikban – néhol 3D-ben – is közvetítik majd – tudatta a szervező Global Live Events. Az emlékkoncert legfőbb szorgalmazója Michael Jackson anyja, Katherine. Az idős asszony hétfőn Los Angelesben úgy fogalmazott, büszke a fellépők sorára, noha egyet sem nevezett meg közülük.



„Ha ma itt lenne a fiam, ő is így érezne. Szeretném megköszönni, hogy segítenek életben tartani örökségét” – fogalmazott Katherine Jackson, akit a Jackson családból Tito, Jackie, Marlon és La Toya kísért el a sajtótájékoztatóra. A Michael Forever – The Tribute Concert elnevezésű esemény bevételeit amerikai és brit jótékonysági szervezetek kapják majd.



(Fotók: Reuters)

A pop királyaként emlegetett előadó halála után fivére, Jermaine Jackson próbált emlékkoncertet szervezni Bécsben, de kísérlete dugába dőlt, mert nem tudott „nagy neveket” lekötni az eseményre.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.