Késnek a vonatok a Székesfehérvár–Pusztaszabolcs vonalon

Késnek a vonatok a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vonalon egy meghibásodott mozdony miatt – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 01. 9:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint az utazóknak átlagosan 20-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítaniuk. A forgalmat egy intercity-szerelvény mozdonya akadályozza, amely Nagytétény–Diósd és Háros állomás között egy vasúti átjáróban vesztegel. A mozdony a közúti forgalmat is zavarja.

A műszaki mentést nehezíti, hogy az említett szakaszon felsővezeték-hiba miatt csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok. A MÁV szakemberei dolgoznak a helyreállításon, a menetrend szerinti közlekedés várhatóan csak a délutáni órákban állhat helyre.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.