Legyőztük a vb-ezüstérmest

Csütörtökön még csak megszorongatni tudta a világbajnoki ezüstérmes svájciakat a magyar strandlabdarúgó-válogatott, pénteken azonban már le is győzte, mégpedig két góllal.

MNO
2011. 07. 15. 14:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Strandfoci.hu beszámolója szerint a siófoki Coke Beachen rendezett barátságos mérkőzésen a nyitóharmad kiegyenlített játékot és két találatot hozott. Az első összecsapáson mesterhármast elérő Meier megint elemében volt, az ő találatával egyenlítettek a vendégek. A középső felvonás után 3-3 állt az eredményjelzőn, s a másodikhoz hasonlóan a záró játékrészben is négy gól esett, de már a magyaroknak kedvezőbb elosztásban, ezzel 6-4 lett a vége.

A lefújás után a két csapat legjobbjának járó díjakat Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója és Détári Lajos hatszoros világválogatott futballista adta át Fekete Viktornak, illetve a svájci Spaccának.

Eredmény: Magyarország–Svájc 6-4 (1-1, 2-2, 3-1)

Csütörtökön a vendégek hosszabbításos mérkőzésen 6-5-re nyertek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.