Leszakadt felsővezeték miatt késnek a vonatok

Felsővezeték-szakadás miatt jelentős, átlagosan 40-50 perces késéssel közlekednek a vonatok a záhonyi vasútvonalon – közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 13. 11:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest–Debrecen–Záhony-vasútvonalon délelőtt Kemecse és Nyírbogdány között az egyik vágány fölött leszakadt a vezeték. Emiatt a Nyíregyháza és Kék megálló közötti szakaszon negyven percig nem volt feszültség a felsővezeték-rendszerben. A vonatok csak a másik vágányon, váltakozó irányban tudnak közlekedni. A vezeték e vágány fölött is megsérült, azt a MÁV Zrt. szakemberei várhatóan délután két órára tudják megjavítani. A másik vágány fölött viszont több száz méteren leszakadt a vezeték, így ott várhatóan csak délután négy óra körül tudják befejezni a munkát – mondta Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.