Leszúrtak egy asszonyt, az élettárs a gyanúsított

Leszúrtak egy helyi asszonyt az utcán csütörtök hajnalban a Komárom-Esztergom megyei Ászáron, a 40 éves nő a kórházba szállítás közben meghalt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 15. 13:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Léber Gabriella tájékoztatása szerint a helyszínen a rendőrök megtalálták a bűncselekmény eszközét, egy 12 centiméter pengehosszúságú kést. Az adatgyűjtéskor felvetődött információk alapján a gyanú az asszony volt élettársára terelődött, akit ezt követően egy kisbéri sörözőből állítottak elő. A férfit emberölés megalapozott gyanújával a főkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.