Lovas István: Siker – hosszú távra

MNO
2011. 07. 01. 7:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lovas István: Gyurcsány Ferenc, a Magyarországot korábban irányító neoliberális formáció volt vezetője már az uniós elnökség elején kijelentette, az – szerinte – már véget is ért, és Orbán Viktor elszigetelődött. Gyurcsány ideológiájában megboldogult egykori külügyminisztere, a magyar államnak súlyos anyagi kárt okozó moszkvai ingatlanügyletet kézjegyével jóváhagyó Göncz Kinga pedig arra kérte Brüsszelt, hogy vegye ki az unió irányítását a magyar kormány méltatlan kezeiből, és elsőként az unióban szankciókat követelt hazája ellen. A tények brutálisan rácáfoltak az anti-Kasszandrákra. Az Európai Unió Tanácsának soros magyar elnöksége fényes sikert aratott annyi területen, amennyinek a felsorolása is terhes.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. július 1.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.