Meghalt egy férfi a Dunaferr egyik üzemében

Halálos baleset történt péntek délelőtt a dunaújvárosi ISD Dunaferr Kft. kokszoló szárazoltó üzemében – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 15. 15:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egy 31 éves dunaújvárosi férfi az üzem ötödik szintjéről zuhant tíz métert a negyedik szintig. Az esés következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, a mentők a székesfehérvári Szent György kórházba szállították, ahol meghalt. A helyszíni szemlét a dunaújvárosi rendőrség és a megyei kormányhivatal munkavédelmi szakemberei végezték el, majd nyomozást rendeltek el foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt ismeretlen tettes ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.