Ráugrott a buszra a felüljáróról, felelnie kell

A BRFK rongálás miatt indított eljárást a Budaörsi úti felüljáróról néhány hete egy autóbuszra ugró fiatalember ellen.

MNO
2011. 07. 26. 16:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Blikk a múlt héten adott hírt arról, hogy egy fiatalember a Budaörsi út egyik felüljárójáról ugrott le egy 139-es busz tetejére. Az esetről készült videofelvétel felkerült az internetre is. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlekedésrendészeti főosztálya kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy eljárást indított rongálás vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. A rendőrség még vizsgálja, hogy a fiatalember a közlekedés biztonsága elleni bűncselekményt is elkövetett-e.

A BKV Zrt. mélyen elítéli azokat, akik ilyen meggondolatlan és felelőtlen módon képesek veszélyeztetni saját és mások testi épségét – olvasható a fővárosi közlekedési társaság keddi közleményében. A tájékoztató szerint csak a szerencsének köszönhető, hogy senki nem sérült meg, és a buszban is csak minimális anyagi kár keletkezett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.