Röszkén is várni kell

Ezen a hétvégén is erős lesz a forgalom a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán – közölte a rendőrség pénteken.

MNO
2011. 07. 15. 14:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a hétvégén várhatóan ismét megindul a Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások rohama, ezért rendkívül erős forgalomra számítanak a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán. A hétvégén kétórás várakozás is kialakulhat, ezért indulás előtt célszerű tájékozódni. A rendőrség internetes honlapján folyamatosan frissül az aktuális várakozási idő.

A gyorsabb határátlépés érdekében a rendőrség azt javasolja, hogy az utazók válasszák a tompai vagy a tiszaszigeti átkelőt. Utóbbi naponta 8 és 18 óra között tart nyitva magyar és szerb állampolgárok számára.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta az MTI-t, hogy péntek estétől szombat estig 30-60 perces várakozási időre kell számítaniuk az autósoknak Letenyénél, az M7-es autópályán lévő magyar–horvát határátkelőnél.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.