Saját fia szúrta le

A fia szúrta le az 52 éves nyírmadai férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen, a fiatalember beismerte tettét – közölte a rendőrség szerdán.

MNO
2011. 07. 27. 9:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 23 éves, büntetlen előéletű gyanúsítottat még kedden, a gyilkosság napján előállították a nyomozók. A férfit őrizetbe vették, s a rendőrség kezdeményezi az előzetes letartóztatásba helyezését – mondta Fülöp Gergely, a szabolcsi főkapitányság sajtószóvivője. A nyomozás adatai szerint a fiatalember kedd délután egy konyhakéssel többször megszúrta a házukban 52 éves apját, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Előzőleg azon szólalkoztak össze, hogy az apa a kocsmában volt a szomszédban lakó férfival. A gyilkosság előtt a fiú a szomszédnál is járt, akit megütött és megrúgott, így súlyos testi sértésért is felelnie kell.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.