Schwarzenegger neje beadta a válókeresetet

Arnold Schwarzenegger neje, Maria Shriver beadta a válókeresetet pénteken egy Los Angeles-i bíróságon. A házaspár kapcsolata egy ideje megromlott, mert kiderült: az egykori testépítő bajnoknak, filmsztárnak, majd Kalifornia kormányzójának házasságon kívüli gyermeke született, mégpedig egy korábbi háztartási alkalmazottjuktól, Mildred Baenától.

MNO
2011. 07. 02. 4:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kisfiú – a jelenleg 12 éves Joseph – megszületésekor még minden rendjén valónak tűnt, de a gyerek ahogy nőtt, egyre inkább hasonlított Schwarzeneggerre. Maria Shriver – John F. Kennedy néhai amerikai elnök unokahúga – is gyanút fogott, és ehhez tápot adott az is, hogy a házukban szolgáló személyzet egyre többször pusmogott a kisfiú és Schwarzenegger közötti mind feltűnőbb hasonlóságról. Végül Maria rákérdezett, és kiderült az igazság: a fiú apja a volt kormányzó.

Az 55 éves Maria azóta már elköltözött 63 esztendős férjétől. 25 éve keltek egybe, és négy gyermekük született.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.