Sneijder Manchesterbe igazol?

A Football Italia értesülései szerint a Manchester United és az Internazionale képviselői két napon belül tárgyalóasztalhoz ülnek egymással. A téma Wesley Sneijder sorsa lesz.

MNO
2011. 07. 11. 15:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sir Alex Ferguson régóta szeretné leigazolni a karmestert, akiért a nagy terveket szövögető Málaga is bejelentkezett – az arab kézbe került egyesület 39 millió eurót ajánlott a játékosért.

A lap úgy tudja, hogy az Inter akár el is adná Sneijdert, hogy az érte kapott pénzből beszállhasson az Alexis Sánchezért folytatott versenybe.

Wesley Sneijder 2009-ben került az Interhez a Real Madridtól, és oroszlánrészt vállalt abban, hogy a José Mourinho által vezetett klub 2010-ben megnyerte a Bajnokok Ligája-címet.

(focitipp.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.