Turisztikai rendezvények pályázhatnak

A belföldön megvalósuló nemzetközi és országos hatókörű, turisztikai vonzerővel bíró rendezvények támogatására írt ki pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) – tette közzé a minisztérium a Kormany.hu weboldalon pénteken.

MNO
2011. 07. 15. 16:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 150 millió forint, az elnyerhető támogatás 1-5 millió forint, az összes elszámolható költség maximum 40 százaléka. A turisztikai célelőirányzat forrásainak terhére megnyitott pályázat célja a 2011. július 16. és 2012. március 31. között belföldön megvalósuló országos és nemzetközi szempontból jelentős turisztikai vonzerővel bíró kulturális, bor- és gasztronómiai, aktív turizmuságakhoz kapcsolódó tematikájú (lovas, vízi, kerékpáros, golf, természetjárás, öko, sport), legalább kétnapos rendezvények támogatása.

A pályázat beadása 2011. július 15-től augusztus 22-ig lehetséges. A pályázat kezelője a Mag – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., a pályázati felhívás, a pályázati útmutató és a projektadatlap 2011. július 15-től a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Magyar Turizmus Zrt., az Új Széchenyi-terv és a közreműködő szervezet, azaz a Mag – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. honlapjáról tölthető le.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.