Üzenetet küldtek Kadhafinak?

Franciaország „üzeneteket” küld Moammer Kadhafi líbiai vezető rendszerének, de nem folytat vele közvetlen tárgyalásokat – jelentette ki Bernard Valero francia külügyminisztériumi szóvivő hétfőn.

MNO
2011. 07. 11. 13:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szóvivő arra reagált, hogy Kadhafi második legidősebb fia, Szaif al-Iszlám az el-Habar című algériai lapban közölt interjúban azt állította, „igazság szerint Franciaországgal tárgyalunk és nem a lázadókkal”.

„(Nicolas) Sarkozyhez küldött megbízottunk arról számolt be, hogy a francia elnök nagyon egyértelműen fogalmazott, és azt mondta, hogy létrehoztuk a (lázadói) tanácsot, s támogatásunk, pénzünk és fegyvereink nélkül ez a tanács sohasem létezett volna” – idézte az algériai lap Kadhafi fiát.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.