Visszafordíthatatlan a belga kisfiú állapota?

Súlyos agysérülése miatt „valószínűleg visszafordíthatatlan” annak a hétéves belga kisfiúnak az állapota, aki a szüleivel szombat este <a href="http://www.mno.hu/portal/796216" target="_blank"><strong>autóbalesetet</strong></a> szenvedett az M1-es autópályán Bábolnánál – közölte hétfőn Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója.

MNO
2011. 07. 11. 8:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közlése szerint a fiú hároméves húgán ugyan még további műtéteket kell végrehajtani, de a gyereket várhatóan napokon belül felébreszthetik, illetve levehetik a lélegeztetőgépről. Az MTI úgy tudja, a kislánynak felkar-, lép- és mellkasi sérülése, továbbá sorozatos bordatörése van.

Két belga állampolgár meghalt, amikor egy kamion és egy személyautó szombat este összeütközött az M1-es autópálya 88-as kilométerszelvényében Bábolnánál. A belga rendszámú személygépkocsi Budapest felé tartott, amikor ismeretlen okból a szalagkorlátnak sodródott, az megdobta, a jármű átrepült a korláton, és az autópálya határ felé vezető oldalán egy kamionnak ütközött. Az autót vezető 28 éves nő és a mellette ülő 71 éves nő meghalt, a hátul ülő férfi és három gyermek megsérült; valamennyien belga állampolgárok.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.