26 határsértőt leplezett le a hőkamera

A hétvégén elfogott 84 határsértő után szerdán összesen 26 illegális migránst állítottak elő a rendőrök Csongrád megyében – tudatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 08. 10. 18:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Röszke külterületén hajnalban a hőkamera segítségével tizennyolc, a zöldhatáron érkező férfit találtak meg a határrendészek – mondta Tuczakov Szilvána. A környék átkutatása után előbb négy, majd röviddel később további három határsértőt állítottak elő, délelőtt pedig egy buszsofőr jelzése alapján fogtak el egy férfit Szegeden – közölte az őrnagy. Az illegális migránsok ellen, akiknek a többsége afgán, illetve pakisztáni állampolgár, idegenrendészeti eljárás indult.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.