75 évesen is beugrott a vízbe

Ezerkétszázan vettek részt a Budapest Sportiroda – BSI szombati rendezvényén, a gárdonyi 2. Sport24 Velencei Tóúszáson. A legidősebb résztvevő 75, a legfiatalabb mindössze 6 esztendős volt.

MNO
2011. 08. 13. 17:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendezvényen két távon, 1500 és 3000 méteren úszhattak az indulók. A férfiaknál az elmúlt évi dobogósok közül Békési Dániel – az 1500 méteres táv akkori harmadik helyezettje – ezúttal megnyerte ezt a számot.

A nők versenyében a tavaly 1500 méteren diadalmaskodó Tóth Zsófia Zsanett most a 3000 méteres távon lett első, a múlt évi női 3000-es táv másodikja, Bagi Fanni pedig megismételte tavalyi teljesítményét. A BSI tájékoztatása szerint viharjelzés miatt a tervezettnél egy órával korábban lezárult az indulók rajtoltatása, de az eseményt nem kellett félbeszakítani.

A rendezvény egy kisebb szeles és egy nagyon rövid esős időszaktól eltekintve végig napsütéses időben zajlott, a Velencei-tó 22 fokos volt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.