A Barcelona nem jelenti fel Mourinhót

Az FC Barcelona nem jelenti fel José Mourinhót: a Real Madrid portugál vezetőedzője a spanyol labdarúgó Szuperkupa visszavágóján inzultálta a katalánok másodtrénerét.

MNO
2011. 08. 22. 16:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Különféle érzések munkálkodnak bennünk, s úgy döntöttünk, így nem mehet tovább” – fogalmazott Sandro Rosell, a Barcelona elnöke. „Nincs szükség arra, hogy tovább mérgesedjék a viszony a két csapat és a két szurkolótábor között. Ez sehová sem vezet. A közvélemény már amúgy is meghozta az ítéletét Mourinho felett.”

A Spanyol Szuperkupa múlt szerdai visszavágójának utolsó perceiben kialakult lökdösődés közben a portugál tréner belenyomta ujját Tito Vilanovának, a Barcelona másodedzőjének a szemébe, majd később a sajtótájékoztatón is sértő megjegyzést tett rá. A trófeát a katalánok nyerték.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.