A családi napon mindenki megtalálja a kedvére valót + Videó

A vetélkedők és előadások mellett ismert újságírók, műsorvezetők és riporterek is várják az érdeklődőket estig a budapesti Erzsébet téren a Hír Televízió Magyar Nemzettel és a Lánchíd Rádióval közösen tartott, immár hagyományos családi napján.

MNO
2011. 08. 13. 13:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

12 órán át tartó nonstop szórakozás várja azokat, akik kilátogatnak az immár hagyományosnak számító családi napra. A hírTV helyszíni tudósítója elmondta: a cirkuszi előadás mellett a Dumaszínház is szórakoztatja majd a közönséget, lesznek családi vetélkedők is. A zenéről több együttes is gondoskodik, többek között fellép a Tárkány Művek is. Este 20 órakor, mintegy zárásként Rúzsa Magdi ad koncertet.

A Vöröskereszt is képviselteti magát a rendezvényen. Adj vért, és ments meg három életet – áll a szlogenjükben, akik a családi napon délután 4 óráig várják azokat, akik vért adnának. Egyfajta honorálásképpen ásványvizet, nápolyit és egy 500 forint értékű étkezési csekket kapnak a vért adók. Ismert újságírók, műsorvezetők és riporterek is várják az érdeklődőket estig.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.