A gátőrháznál találták meg a fiú holttestét

Megtalálták vasárnap annak a 15 éves győri fiúnak a holttestét, aki <strong><a href="http://mno.hu/portal/803867" target="_blank">kedden</a></strong> tűnt el a Rábában Rábapatonánál – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 21. 11:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felső-dunai vízi polgárőrök civilekkel és a likócsi polgárőrökkel húsznál is többen, nyolc hajóval keresték vasárnap a fiút a folyóban a család kérésére. Holttestére a rábapatonai gátőrház közelében találtak rá – mondta Perjési Frigyes, a Felső-dunai Vízi Polgárőrség vezetője az MTI érdeklődésére.

A szerencsétlenül járt fiú a barátaival és két felnőttel a Vas megyei Nickről evezett le kedden a folyón. A rábapatonai híd közelében megálltak fürödni. A fiú, amikor már mászott volna ki a vízből a parti stégre, hirtelen elmerült. A rendőrség és a katasztrófavédelem mellett búvárok is keresték a tragédia napján, de nem jártak sikerrel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.