A helyettes államtitkár felmentését kezdeményezte Nyitrai Zsolt

Vasváriné dr. Menyhárt Éva helyettes államtitkár felmentését kezdeményezte Nyitrai Zsolt infokommunikációs államtitkár Fellegi Tamás fejlesztési miniszternél – tudta meg lapunk.

MNO
2011. 08. 11. 12:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírközlésért és audiovizuális médiáért felelős helyettes államtitkár felmentését kezdeményezi csütörtökön Fellegi Tamás miniszternél Nyitrai Zsolt infokommunikációs államtitkár – tudta meg a Magyar Nemzet. A politikus Vasváriné dr. Menyhárt Éva felmentésének kezdeményezése mellett egyben azt is indítványozza a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vezetőjénél, hogy tegyen javaslatot Orbán Viktor miniszterelnöknél Vasváriné dr. Menyhárt Éva felmentésére.

Mint ismert, a minap Nyitrai Zsolt menesztésével kapcsolatos hírek keltek szárnya. Ugyanakkor a Magyar Nemzet úgy értesült: az állami informatikai gerinchálózat működtetésében érdekelt üzleti körök állhatnak a Nyitrai menesztéséről szóló híresztelések mögött. Maga az államtitkár is úgy nyilatkozott lapunknak: nem foglalkozik minden alapot nélkülöző hírlapi pletykákkal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.