A lapban üzent az elnök

Ukrajna vezetése mindent elkövet, hogy megteremtse a vízummentes utazás lehetőségét az Európai Unió országaival – biztosította honfitársait Viktor Janukovics elnök abban az írásban, amely a Zerkalo Nedeli című ukrán hetilapban jelent meg az ország függetlenné válásának 20. évfordulóján.

MNO
2011. 08. 20. 9:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap cikket közölt José Manuel Barrosótól, az Európai Bizottság elnökétől is, aki szerint Ukrajna és az Európai Unió hamarosan új, ambiciózus társulási szerződést ír alá. Írásában Janukovics emlékeztetett rá, hogy Ukrajna jövőre Lengyelországgal közösen labdarúgó Európa-bajnokságot rendez, hangsúlyozva, hogy országának nemcsak az EU-val való gazdasági együttműködésre van szüksége, „de mindenekelőtt az emberi kapcsolatok alapvető kiszélesítésére” is.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.