A Tiszában eltűnt egy férfi

Eltűnt egy 27 éves lajosmizsei férfi fürdés közben csütörtök este a Tiszában; keresése eddig nem vezetett eredményre – közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 19. 10:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két kecskeméti férfi lajosmizsei társukkal csütörtök kora este motorcsónakkal felhajózott a Tisza tiszasasi részére, hogy megfürödjenek a folyóban. A lajosmizsei férfi a fürdőzés után nem tudott visszakapaszkodni a csónakba, ezért a part felé úszott, és el is jutott a meredek partszakasz közelébe – mondta el a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A motorcsónakban ülő kecskemétiek érte akartak menni, ezért tettek egy fordulót, de ezalatt eltűnt a szemük elől. A lajosmizsei férfit a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei, tűzoltók, valamint egy mentőkutyás egység tagjai is keresték, de eddig nem találták meg – tette hozzá Szabó Zita őrnagy.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.